Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@05:43:19 GMT

«جشن سربرون» در جاده امام زاده داوود+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۵۴۹۰

«جشن سربرون» در جاده امام زاده داوود+ تصاویر

«حسن نجاریان» تهیه کننده سریال «جشن سربرون» در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، گفت: این سریال همچنان در جاده امام زاده داوود در حال تصویربرداری است و تا زمانی که ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیلی پروژه ها را اعلام نکند، ما نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی به کارمان ادامه خواهیم داد.

 

وی با بیان بهبود حال عمومی «لاله اسکندری» نیز بیان داشت: حال عمومی این بازیگر خوب شده است و بیماری برطرف شده است اما هنوز بازی شان مقابل دوربین این سریال آغاز نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این تهیه کننده درباره زمان پخش این سریال گفت: ما تا خرداد ماه سال آینده تصویربرداری خواهیم داشت و زمان پخش‌مان نیز مشخص نیست. 

 

نجاریان همچنین عنوان داشت: بعد از جاده امام زاده داوود، به اطراف شهریار و سپس به شهرک سینمایی غزالی خواهیم رفت. با اینکه در شهرک سینمایی دکورسازی نکردیم اما باید بخش هایی از لوکیشن ها را برای این سریال آماده کنیم.

«جشن سربرون» مجموعه ای ٣٠ قسمتی به تهیه‌کنندگی حسن نجاریان و کارگردانی مجتبی راعی است. این مجموعه به سفارش سیما فیلم تولید می شود و به روایت دوران قبل از مشروطه می پردازد.

در خلاصه داستان «جشن سربرون» آمده است: «بهادر»، کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه «سرخو»، رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینه ها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر جهان پسند می آید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعموش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخم های کهنه سرباز میکنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند. درگیری ابعاد بزرگتری می یابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز می کند.

 

حسین محجوب، محمود پاک نیت، لاله اسکندری ، فرخ نعمتی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، کریم اکبری مبارکه، صدرالدین حجازی، نادر فلاح، بیوک‌میرزایی، مهران نائل، جواد قامتی، ابراهیم برزیده، سیامک اشعریون، پرویز بزرگی، علی جاویدفر، محمد حاج حسینی، فرشید صمدی پور، محمدرضا راد، حسن محمودی، مجتبی واشیان، امیر کسارنژاد، ساقی عسگری، سارا اشتری، امیر زمستانی، سودابه علیپور، نجات علی مرادی، سیامک حلمی، آرمین ترکمندی، علی حسن ناصری، ذبیح ذبیح پور، علی نجاریان، زهرا برومند، ایوب دمان، امیر نداف فر، عباس براری، رضا درم کزین، ابوالفضل حاجی علیخانی، مجید یاراحمدی، مهران هادی، جواد عاقبت بین، حسن زارع، محمودرضا بهرامی، علی عطایی، سیامک نظری، مرتضی ستارپور، محمد نادرخانی، فیروز حیدرزاده، سجاد مومنی، رضا سیدی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

عوامل سازنده مجموعه عبارتند از: نویسندگان: منصور براهیمی، عبدالرسول گلبن، مجتبی راعی، کارگردان: مجتبی راعی، مدیر فیلمبرداری: ایرج عاشوری،  مدیر تولید: طاهر امانی، طراح گریم: مجید اسکندری، صدابردار: محمد مختاری،  طراح صحنه: اصغر نژادایمانی، طراح لباس: ژاله زکی زاده، سرپرست گروه کارگردانی: حسن نجفی، دستیار کارگردان: صدرالدین صدرایی، منشی صحنه: یاسمن کفایتی، مدیر برنامه ریزی: پرویز توتونچی، گروه کارگردانی: رضا محمدی، رسول بابایی، مجری دکور: رحیم منصوری، جلوه های ویژه میدانی: محمدرضا ترکمان، جلوه های ویژه کامپیوتری: بهنام خاکسار، گروه تولید: محمد صالحی، محمدرضا حکیم پناه، مدیر تدارکات: مسعود نوروزبیگی، دستیار اول طراح صحنه: محمد بصیرتیان، دستیار فیلمبردار: سیروس کفاش، تامین تجهیزات فنی و دوربین: امیر زمستانی، گروه فیلمبرداری: ایمان وطن پور، مهدی شیردل، امید غلامی، عرفان عاشوری، میلاد نی آبادی، منصور مظلومی نژاد، عکاس: مرتضی اکبری، مستند پشت صحنه: مجید یزدانی، مدیر صحنه: پویان مرادی، گروه صحنه و دکور: عزیزالله اکبری، ماشالله گلی یارعزیز، محمد پورشریف علیزایی، علی اکبری، نوشاد مرادی، مهیار ایران نژاد، امیر محمدی،ولی محمدی، احمد صمدلو، یارمحمد جمشیدی، محمد آبیل نژاد، گروه لباس: سحر سطوت، فتانه باغستانیان، قادر بحری آوارسی، گروه گریم: عنایت الله آهنگر، گروه تدارکات: اسمعیل فتاحی، فرشید حسنی، روح الله کریمی، مالی و اداری: زینب رضوانی، مهدیه حاجی حسینی، پزشک صحنه: محمد کیانی نیستانکی، زهرا واعظی،تامین هنروران: عشرت الملوک عظیمی، عباس قهرمانی، تامین آکساسوار صحنه: خیرالله حسینی، رحیم معماری گودرزی، تامین احشام صحنه: حسن طاووسی، گروه نقلیه: جواد عاقبت بین، امیر اکبری کلخوران، اردشیر پارسا،احمد رفیعی، احمد توحیدلو، ابوالفضل کهندانی، اصغر فلاح، حسین سلطانلو، محمد ترابی، محمد نخستین، محصول سیما فیلم، تهیه کننده: حسن نجاریان دریانی.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سریال جشن سربرون مجتبی راعی حسن نجاریان جشن سربرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»

  خونه همه هویت ماست. رگ و ریشه ما از میون سنگ و چوب و خشت وگل خونه‌هامونه که سربرمیاره. هیچ‌چیز توی عالم سخت‌تر و تلخ‌تر ازاین نیست که دیگری خونه و کاشانه‌ات روتصاحب کنه. جلوی چشمات جولون بده و نفس‌کش بطلبه واونجا رو به خاک وخون بکشه. این‌طور مواقع حرجی نیست که آدم همه هست ونیست وداروندارش روبده تا خونه‌اش روپس بگیره و اون رو دوباره آباد کنه.» 
درچکیده داستان هم آمده بود: «عالم را آب ببرد، بزرگان و درباریان مملکت محروسه را خواب برده است. در این هیاهو و غوغا، آصف میرزای قاجار رویای تکیه‌زدن بر تخت‌طاووس را دارد و ولایت دارالمرز گیلان را به‌عنوان مقر این طرح و توطئه انتخاب می‌کند، بی‌آن‌که آگاه باشد آنجا گلنار خان‌زاده به یاری دلداده‌اش اسماعیل میرشکار قصد بر باد دادن این رویا را دارند و می‌خواهند طرحی نو دراندازند.» اگر بیننده سریال نبودید، با این جملات دستگیرتان شده که این قصه درباره وطن است و از تاریخ روایت می‌کند اما بر این حکایت چاشنی عشق و دلدادگی را هم افزوده تا فضایی دل‌انگیزتر به قصه دهد. همین وجه البته برگ برنده تلقی می‌شود، زیرا تجربه ثابت کرده، مخاطبان تلویزیون دوستدار قصه‌های خانوادگی با مضامین عاطفی هستند و سریال‌های تاریخی که برای بالا بردن بار دراماتیک خود از این عنصر بهره بردند، موفقیت بیشتری در جذب مخاطب دارند.«گیل‌دخت» نیز ازهمین زمره است؛ اثری محصول مرکز فیلم و سریال معاونت برون‌مرزی رسانه‌ملی که پخش آن در بهار۱۴۰۲ نیز ادامه یافت. با توجه به حیات طولانی که روی آنتن داشت و همچنین قصه گیرا و قاب‌بندی‌های چشم‌نواز توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند تا جایی که در گزارش‌های اعلامی مرکز تحقیقات صداوسیما تا تاریخ ۲۰اسفند۱۴۰۲، درمقام پربیننده‌ترین سریال سیما در سال ۱۴۰۲ قرار گرفت. این سریال روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفته تا برای مخاطبانی که از دیدن آن بازماندند، باردیگر ماجراهای گلنار در دوره‌ای از حکومت قاجار را به نمایش درآورد و از این منظر، نگاهی هم به زیست اجتماعی وسیاسی زنان درآن برهه تاریخی داشته باشد، زیرا همان‌طور که گفته شد، شخصیت اصلی قصه یک زن است.کسی که خلاف جهت آب شنا می‌کند وازاین‌که متفاوت به نظر برسد، نمی‌هراسد. چوب حرف مردم و اهل خانه را می‌خورد اما کوتاه نمی‌آید. در سرای اربابی خانه دارد اما دلش در گرو رعیت‌زاده‌ای شجاع است و بهای این عشق را هم می‌پردازد. 

نوشین مجلسی - سردبیر قاب کوچک

دیگر خبرها

  • تصاویری از پشت صحنه سریال «نون خ»
  • ویدئویی از پشت‌صحنه «نون خ» در سرما و شرایط سخت!
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رقابت سانداکار قمی در مسابقات استانی
  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • امام جمعه بندرعباس: خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد